Мирний лист в ОБСЄ та Рада Європи

Дрезден, 13. 02.22

Любі друзі,

Сьогодні, як ніколи раніше, нормалізація відносин між Росією та трансатлантичним Заходом є ключовим питанням для миру, безпеки та стабільності у всій Європі. Безпека у Європі неспроможна і має існувати проти, лише разом із Росією.

Сьогодні це завдання стає ще актуальнішим. Тому для майбутніх переговорів в ОБСЄ Дрезденські друзі світу хотіли б передати Генеральному секретареві цієї європейської організації заяву неурядових організацій із регіону ОБСЄ з цього питання, що додається.

Наше прохання: Чи підтримає ваша організація цю заяву і чи є у вас зв'язки з організаціями та особами у трьох вищезгаданих країнах, з якими ми могли б встановити контакт із цього питання?

Дякуємо та найкращі побажання з Дрездена


Еберхард Кеніг


Будь ласка, надсилайте відгуки та коментарі на friedendresden@tutanota.com та friedrich@naehring.info . Ми публікуємо тут ваші коментарі тією мірою, якою вони стосуються змісту "Листи в ОБСЄ та Рада Європи". Ми будемо вдячні, якщо ви роздрукуєте наведений нижче лист, зберете підписи або надішліть його тільки з вашим підписом за однією або декількома з наступних адрес. Ви також підтримуєте вимоги, зазначені в листі, якщо направите свою згоду нам на дві поштові адреси (на початку цього параграфу).

Секретаріат ОБСЄ
OSZE Sekretariat
Segretariato dell’OSCE
Wallnerstrasse 6
A-1010 Vienna
Österreich

Europarat,
Avenue de l'Europe
F-67075 Strasbourg Cedex,
France

Auswärtiges Amt,
11013 Berlin
Germany

Інформаційні офіси Ради Європи є у Польщі та Україні, а також в інших країнах

для Польщі
Mrs. Hanna Machinska
Director
Al. Niepodleglosci 22
PL - 02653 Warsaw
Poland

для України
Пан Олександр Павлітченко
Директор
24-А, вул. Івана Франка
UA - 01030 Київ
Україна

'infokonsulat@russische-botschaft.de'; 'info@russische-botschaft.de'; 'info@deutsch-russisches-forum.de'; 'moskau@hss.de'; 'aussenpolitik@russische-botschaft.de'; 'eu-de-kommission@ec.europa.eu'; 'poststelle@bundesregierung.de'; 'poststelle@auswaertiges-amt.de'; 'kontakt@funkemedien.de'.



Мирний лист в ОБСЄ та Рада Європи

Сегретаріато дел' ОБСЄ
Вальнерштрассе 6
A-1010 Відень
Австрія

Європейці закликають ОБСЄ та Раду Європи розрядити конфлікт в Україні

Шановний Генеральний секретар Хельга Марія Шмід,

Нині з ініціативи президентів навіть Росії ведуться переговори різних рівнях. Ми, підписані нижче, - люди, які відчувають загрозу у зв'язку з кризою в Україні. Ми вважаємо, що ОБСЄ та Рада Європи можуть вплинути на це та зробити вирішальний внесок у процес мирної деескалації та врегулювання конфлікту. Держави, об'єднані в ОБСЄ, в основних документах зобов'язалися спільно працювати в ім'я миру, безпеки та поваги до прав людини. Нині в українській кризі ми спостерігаємо протилежне: озброєння, розгортання військ, взаємне покладання провини, загрози словами та накопичення зброї – тим самим втрата миру та безпеки, заради яких, власне, народи, об'єднані в ОБСЄ, взяли на себе зобов'язання. Ми, народ, вважаємо дотримання основних принципів своїм правом і правом, яке досі сповідують наші уряди.Ми вважаємо ОБСЄ відповідним для нас співрозмовником. Саме тому ми надсилаємо вам наші вимоги таким чином і просимо вас про підтримку.

Ви, напевно, отримаєте багато подібних листів від європейських громадян, з якими ми відчуваємо єдність у наших мирних намірах. Ми зробимо все можливе у наших громадах, щоб підтримати цей процес.


Ми закликаємо до рівного та значного скорочення військ та військових радників з обох боків кордонів міжнародно невизнаних Донецької та Луганської народних республік.

Ми закликаємо уряд України негайно розпочати виконання Мінських угод, щоб забезпечити та гарантувати здійснення прав людини для російської меншини в Україні та всіх її етнічних груп.

Ми закликаємо європейську спільноту держав, Росію, США та Канаду спільно підрахувати озброєння та війська в Європі, зафіксувати потоки зброї та військових товарів та розпочати збалансоване та значне скорочення.


Ми хочемо жити у світі та без військової загрози. Ми хочемо, щоб розбіжності між державами та всередині держав між етнічними групами вирішувалися мирним шляхом. Для цього, будь ласка, створіть мирні цивільні інструменти для безпеки в Європі. Ми хочемо розвиватися і вільно пересуватися континентом.

Ми сподіваємося, що ви приєднаєтесь до наших вимог і надасте їм дієву підтримку.

Будь ласка, створіть веб-сайт, щоб документувати прогрес.

Ми бажаємо вам успіхів у цьому.


Дрезденська мирна ініціатива

attac Dresden - AG Frieden

Bürgerinitiative Strahlenfrei

Dresdner Friedensbündnis 01.09.2014

Drushba Global e.V.

Mahnwache für Frieden Dresden

Gemeinschaft für Menschenrechte im Freistaat Sachsen e.V.

Workshops, Ideenbörsen, Bildung & Projekte (WIBP) e.V.

Gesellschaft für Deutsch-Russische Begegnung Essen e.V.

Deutsch-Russische Friedenstage Bremen e.V.

Deutsch-Russisches Kulturinstitut e.V. in Dresden

Deutsch-Russische Gesellschaft zu Leipzig e.V.

Gesellschaft zur Hilfe für Kriegsveteranen in Russland e.V. in Dresden

Berliner Freunde der Völker Russlands e.V.

pax christi Basisgruppe Dresden

Kulturzentrums "MIR" in München

Ratzeburger Ortsgruppe "Omas for future" 

Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Space 

Дрезден, 13.02.22 б.в.

Beliebte Posts aus diesem Blog

Comments

Friedensbrief an OSZE und Europarat

Мирное письмо в ОБСЕ и Совет Европы